Menü Kapat

VELİ SAPAZ RESİM SERGİSİ

17 Şubat 08 Mart 2024 Mart tarihleri arasında İstanbul Bakraç Sanat Galerisinde öğretmenimiz Veli Sapaz’ın resim sergisi vardı.


Bir süredir sitemizde yayınlanan haberlere yorum yazmak sıkıntılıydı. Bu nedenle sitemizi yeni bir programla yürütmek istedik. Bu süre güncel girişleri yapamadık. Şimdi hem güncelleme yapabileceğimizi deneylemek hem de gecikmeli olarak da olsa bu haberi vermek istedik.

 

 


Öğretmenimizin sergisini arkadaşlarımız gezdiler. Açılışa Rıfkı Atay ve Ferit Esas katıldılar. Sonrasında sergiyi arkadaşımız Özen Cerit Karaçal da gezdi. Veli Sapaz öğretmenimizin sağlığının çok da iyi olmaması nedeniyle sürekli galeride bulunmaması arkadaşımızın öğretmenimiz ile görüşememesi neden oldu.

5 Comments

  1. ayhan

    Yorumlarınız istenmeyen yazıların (reklamlar gibi) önlenebilmesi amacıyla onaya bağlı olacaktır. Bu nedenle yazdığınız anda görüntüleyemeyeceksiniz.

  2. Ali Vacit TOKMAK

    Veli Sapaz’ın segisini bende görmek isterdim.Hani olurya Sayın Sapaz memleketi Çorum ilinde bir sergi açarsa biz eski okluda okumuş mezunlar, Çorum buluşmasında sergiyi gezme imkanına sahip olabiliriz.Sayın Sapaz okulumuz son sınıfında okurken ben birinci sınıf öğrencisiydim.Kendisine selam, sağlık ve başarı dileklerimi iletirim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir